Viza în Rusia pentru cetățenii României

04 Aprilie 2017

Cetățenii României trebuie să primească viză, pentru a avea posibilitatea de a vizita Federația Rusă. Procedura de primire a vizei nu este una complicată, dar trebuie respectate careva reguli.

Viza turistică poate să fie cu o intrare sau cu 2 intrări. Încă un tip de viză este Business, care permite intrarea pe teritoriul Rusiei de mai multe ori, dar perioada de aflare pe teritoriul Rusiei nu trebuie să depășească 90 de zile în timp de 6 luni. Înainte de toate, și primul pas care vă va apropia de primirea vizei este să comandați o invitație, turistică sau business, puteți face asta pe site-ul nostru.

Vizele pot fi primite în centre speciale din Rusia, la ambasada Rusiei din România,sau la un consulat. De obicei primirea unei vize durează aproximativ 2 săptămâni.

Pentru a înainta o cerere de primire a vizei trebuie să aveți următorul pachet de documente:

Dacă doriți să rămâneți în Rusia o perioadă mai mare de 3 luni, trebuie să aveți un certificat care demonstreză că nu aveți infecția HIV.

În cazul în care aveți careva întrebări, sugestii sau comentarii puteți folosi forma de mai jos, vom răspunde cât mai curând, sau consultansul nostru vă va răspunde la toate întrebările.

Viză în Russia pentru cetățenii din România

Tipul visei Prețul Timpul de procesare Durata
Invitație pentru viză turistică 36$ 24 ore 1 - 30 Zile
Invitație pentru viză de afaceri 363$ 15 Zile 3 Luni
391$ 15 Zile 6 Luni
419$ 15 Zile 12 Luni

Ambasada Federației Ruse în România