Căile de viză pentru spanioli

01 Iulie 2017

În cazul în care cetățenii Spania, planul de a vizita Rusia, o cerință obligatorie pentru a face acest lucru, este de viză. Procesul de obținere a acestui document necesită o invitație. Este deosebit de hârtie, care trebuie completat de persoanele fizice sau juridice (cu alte cuvinte, partea gazdă).

În afară de aceasta, este acceptabil și pentru agențiile de turism pentru a trimite o invitație de rezidenți în Spania.

Principalele motive pentru obtinerea vizei sunt:

  1. turism;
  2. intenția de a vizita pe cineva din Rusia;
  3. negocierea;
  4. de lucru în Federația rusă.

Toate motivele pentru care cer un anumit tip de viză.

Pentru prima cauzele sigur de a obține o viză turistică. Ea este valabilă până la 30 de zile.

Al doilea motiv necesită private de viză. Durata acesteia – de până la 90 de zile. Dar obtinerea vizei turistice este mai logic și mai ieftin.

Dacă un rezident al Spaniei de negociere, alegerea optimă va fi viză de afaceri. Ea se dovedește până la 1 an și poate fi reînnoit de mai multe ori.

Ultima viză este de lucru. Scopul său – pentru a permite să lucreze în Rusia (numai dacă aveți permis de muncă). Durata acesteia – de până la 3 ani (cu prelungire).

Ce momente sunt necesare?

  1. Pentru a obține o invitație;
  2. Să plătească taxa;
  3. Completați formularul de cerere.

Vă dorim succese!

Viză în Russia pentru cetățenii din Spain

Tipul visei Prețul Timpul de procesare Durata
Invitație pentru viză turistică 37$ 24 ore 1 - 30 Zile
Invitație pentru viză de afaceri 369$ 15 Zile 3 Luni
397$ 15 Zile 6 Luni
426$ 15 Zile 12 Luni

Ambasada Rusiei la Madrid

Adresa: Madrid, C / Velazquez, 155
tel. (8-10-34) 91-562-2264, 91-411-0807
fax: (34) 91-562-9712

Direcția consulară a Ambasadei de la Madrid

Adresa: Madrid, C / Joaquin Costa, 33
tel. (34) 91-411-2957
fax: (34) 91-562-7830

Consulatul General de la Barcelona

Adresa: Barcelona, av. Pearson, 34
tel (34-93) 280-02-20, 280-54-32
fax: (34-93) 280-55-41, 204-02-46